Maak kennis met ons

Over CINQ

Wij zijn CINQ

Data, DevOps en Development

CINQ is opgesplitst in 3 businessunits met elk een eigen expertise. Niet dat we ervan houden om in hokjes te denken, maar dit werkt in de praktijk nu eenmaal het beste. Ook voor onze klanten. Bovendien zijn er genoeg projecten waar de specialisten van verschillende units hun krachten bundelen. Met als resultaat een passende oplossing voor iedere organisatie.

Sinds 2013 zetten we onze consultants in op hoogwaardige IT-projecten door heel Nederland. Met de kennis die onze specialisten in huis hebben, adviseren we teams en zetten we koers naar innovatie. Nieuwe tooling helpt ons om klanten keer op keer te verrassen. De intrinsieke motivatie van de CINQ’ers om steeds iets nieuws te leren is groot. Soms ontdekken we iets nieuws bij de klant, waar ook de rest van het team blij van wordt. Kennis wordt gedeeld, waardoor onze expertise groeit. 

Een bijzondere club IT'ers

Tussen alle IT-consultancybureaus vallen we misschien niet direct op in wat we doen. Maar wél in hoe we het doen. Want we hebben het als werkgever best goed geregeld voor onze mensen. Onder andere omdat we supertoffe projecten draaien bij en voor aansprekende klanten. Hoewel, wat voor de ene specialist een uitdaging is, hoeft dat voor een ander natuurlijk niet te zijn. Daarom bepaal jij grotendeels zelf welke opdrachten je gaat doen. Laat je IT-hart spreken en werk aan projecten waar jij je lekker bij voelt.

Maak kennis met

Ons team

Stefan Renema

Stefan Renema

Fabian Bos

Fabian Bos

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Stefan Koppelaar

Stefan Koppelaar

Commercieel directeur

stefan.koppelaar@cinqict.nl
Bouke Nijhuis

Bouke Nijhuis

Technisch directeur

bouke.nijhuis@cinqict.nl
Iris Noorman

Iris Noorman

Recruitment & Sales support

iris.noorman@cinqict.nl
Ilse Burgwal

Ilse Burgwal

Medewerker Backoffice

ilse.burgwal@cinqict.nl
Harmen Weuring

Harmen Weuring

Managing consultant DevOps

harmen.weuring@cinqict.nl
Bas Bakkenes

Bas Bakkenes

Managing consultant Data

bas.bakkenes@cinqict.nl
Hoe is het om bij CINQ te werken?

Collega's aan het woord

Leuk om samen te werken

★★★★★

Je merkt dat CINQ een bedrijf is waar mensen zitten die er echt wat van snappen. Het zijn allemaal mensen met passie voor hun vak en mensen die echt hun mond open durven te doen en mee durven denken. Dat maakt het ontzettend leuk om samen te werken.

Thijs Cramer
DevOps engineer

Aandacht

★★★★★

Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een leuke sfeer.

Luuk Tersmette
DevOps engineer
Lees meer reviews van onze collega's
Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Bij CINQ haal je voor onze opdrachtgevers het maximale uit de mogelijkheden. Ben jij zo’n specialist die organisaties écht verder helpt? Dan zoeken wij jou!

 • Front-end developer
  Als front-end developer kan jij werken met de nieuwste technieken voor toffe klanten zoals grote banken, de Politie of luchthaven Schiphol.
  Lees de vacature
 • Back-end developer
  Helemaal thuis in de wereld van Java of Kotlin? Als specialist breng jij beeldbepalende organisaties in het Nederlandse bedrijvenlandschap naar een hoger niveau.
  Lees de vacature
 • Splunk Engineer
  Door efficiënt datagebruik help jij onze klanten vooruit. In jouw volgende opdracht krijg je volop de ruimte voor eigen inbreng.
  Lees de vacature
 • DevOps Engineer
  Draai aansprekende projecten die de grootste organisaties in Nederland steviger op de kaart zetten op het vlak van DevOps.
  Lees de vacature