uit
Gegeven en/of georganiseerd door CINQ

Events

Werk moet wel leuk zijn

CINQ Events

Als we zeggen dat we vinden dat werk ook leuk moet zijn, bedoelen we natuurlijk niet alleen je dagelijkse bezigheden. Daarom organiseren we verschillende leuke events door het jaar heen, waarvan er een aantal uitgegroeid zijn tot jaarlijkse traditie. We organiseren meetups en workshops op kantoor over Data, DevOps en Development. We houden gameavonden op HQ of online en bezoeken gezamenlijk conferenties in binnen- en buitenland.

Zo gaan we in januari altijd met de sneeuwliefhebbers een weekend op wintersport, voor een geheel verzorgd weekend in de sneeuw. We trappen de zomer af op het grote CINQ Zomerfeest met een gezellig diner, en dansvloer met hotelovernachting voor jou en je partner. Gezellig! In het najaar de traditionele CINQ experience: een actief event zoals bijvoorbeeld karten, een escape-room, of paintballen. Heb je het filmpje hierboven al gezien? We sluiten het jaar altijd in stijl af tijdens de CINQ Kerstborrel op kantoor.

Bekijk in het overzicht hieronder wat er de komende tijd allemaal op de planning staat. Wil je erbij zijn? Bekijk onze vacatures

Dit doen we de komende tijd

Aankomende events

Dit heb je gemist!

Afgelopen events