aan
Wij realiseren krachtige oplossingen

Specialisten in front- en backend

development

Doen waar je goed in bent

Niet van beide een beetje, maar met 1 specialisatie de diepte in. Hoewel steeds meer organisaties een beroep doen op fullstack developers, geloven wij daar niet zo in. Waarom niet? Wij geloven dat je moet doen waar je goed in bent én waar je hart ligt. Frontend óf backend dus. Al kan enige kennis van ‘de andere kant’ natuurlijk geen kwaad. We zien je liever uitgroeien tot dé kenner in je vakgebied. Daarmee maken we het niet ingewikkelder dan nodig is. Zolang jij klanten verder helpt, en zelf ook verder groeit, zijn wij tevreden.

Waardevolle kennis
Als onze klanten specialisten nodig hebben, mogen ze die ook verwachten. De CINQ’ers in onze gelederen zijn thuis in Java en Spring Boot aan de back-end. Of ze zijn juist sterk aan de front-end, waar bijvoorbeeld Angular en React veelgebruikte technieken zijn. Samen problemen oplossen en de klant op maat bedienen, daar weten we bij CINQ wel raad mee. Net als het overbrengen van kennis, dus treden we graag op de voorgrond en omschrijven onszelf als sociale IT’ers. Waarom dat is? We geven en volgen workshops, spreken op conferenties, schrijven vakinhoudelijke blogs en helpen collega’s waar we kunnen. Development is geen eilandje, maar een goed gesmeerd geheel met volop samenwerking.

Development
Onze developers zitten in heel Nederland. We draaien onze hand niet om voor grote projecten met de nodige complexiteiten. Sterker nog, die doen we misschien wel het liefst. Toch zijn we ook te porren voor kleinere opdrachten, zolang we klanten ermee kunnen helpen. Wie die klanten zijn? De bankwereld weet ons regelmatig te vinden, dus kennen we de kantoren van Rabobank, ING en de ABN AMRO inmiddels van binnen en van buiten. Ook bij de Politie en voor luchthaven Schiphol hebben onze developers al hun klasse getoond.

Front- of backend specialist? Bekijk de vacatures

Kenmerken

Onze specialiteit

Back-end

Onze back-end specialisten zijn als geen ander in staat om complexe applicaties te ontwerpen en ontwikkelen. In DevOps teams bij onze klanten werken ze aan applicaties met miljoenen gebruikers. De focus ligt vooral op Java en Spring boot, als developer bij CINQ ben jij de eerste die nieuwe talen en frameworks leert kennen.

Front-end

De front-end developers van CINQ ontwikkelen gebruiksvriendelijke en toegankelijke applicaties en websites. Met Angular, React en andere frameworks zorgen ze voor een optimale gebruikerservaring. Het beste voorbeeld? De website waar je nu naar kijkt is door onszelf ontwikkeld!

Kennis delen

Ontwikkelen doe je samen. In workshops en kennissessies op kantoor verkennen we samen nieuwe tools en technieken. We bouwden als team een augmented reality app en geven we workshops over Angular, GraphQL en Java. Onze developers zijn als spreker te vinden op conferenties als J-Fall, JNation en Devoxx.

angular
spring
intellij
html5
Java
css3
javascript
Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Bij CINQ haal je voor onze opdrachtgevers het maximale uit de mogelijkheden. Ben jij zo’n specialist die organisaties écht verder helpt? Dan zoeken wij jou!

  • Back-end developer
    Helemaal thuis in de wereld van Java of Kotlin? Als specialist breng jij beeldbepalende organisaties in het Nederlandse bedrijvenlandschap naar een hoger niveau.
    Lees de vacature

Hart op de juiste plaats

★★★★★

CINQ vat ik samen als een bedrijf dat het hart op de juiste plaats heeft. Je bent geen wildvreemde van elkaar en wilt samen het hoogst haalbare halen. Dit resulteerde voor mij in een mooie opdracht bij de Politie.

Jeroen Burgers
Front-end Developer

Waardering

★★★★★

Er is geen grote-bedrijven-gedoe, het is fijn dat het contact met collega’s onderling goed is en dat er enorm veel waardering is voor mij als medewerker.

Bouke Nijhuis
Managing consultant Development