aan
onze DevOps unit

Werk met de nieuwste DevOps tools

lees meer over

Specialisten in DevOps

Onze DevOps-engineers zijn echte specialisten in hun vak. Bij CINQ leggen we de lat hoog en wordt het uiterste gevraagd door onze klanten. Vinden we heerlijk, want we gaan geen uitdaging uit de weg. Onze engineers ontdekken de nieuwste tooling en experimenteren er zelfs in hun vrije tijd op los om de functionaliteiten onder de knie te krijgen. Kennissessies en workshops op kantoor zijn elke keer weer de moeite waard, en de gezamenlijke game-avonden misschien nog wel meer.

Ontwikkeling
Nieuwe tools en technieken maken van onze DevOps-engineers blije mensen. Cloud infra, Azure, Infrastructure-as-code, Docker, Kubernetes, AWS en CI/CD zijn dan ook termen die je regelmatig hoort binnen de muren van CINQ en van onze klanten. Met de vrijheid en ruimte om te groeien én een eigen ontwikkelbudget van € 5.000 per jaar, blijven we vooroplopen. Een conferentie in Barcelona bijwonen? Kan. Blijft er nog genoeg ruimte over voor die training of certificering die je graag wil halen.

Projecten in DevOps
Geen klant is hetzelfde, gelukkig niet. Het mooie is dat klanten ons de ruimte geven om te experimenteren. Ongeacht de vraag die ze bij CINQ neerleggen. Zo vroeg een klant ons om een nieuw Kubernetes platform op Microsoft Azure te bouwen en hebben we bij een grote bank de implementatie van Hashicorp Vault op Azure en AWS gerealiseerd. Bij een grote verzekeraar en Topicus FinTech hebben we op succesvolle wijze de ci/cd pipelines ingericht. Voor projecten als deze, mogen we onze DevOps-specialisten gerust midden in de nacht wakker maken. Jou straks ook?

Bekijk onze DevOps vacature

tooling

Onze specialiteit

Kubernetes Certified Service Provider

Containers hebben de wereld van applicatieontwikkeling drastisch veranderd. Het is makkelijker dan ooit om je applicatie snel in productie te laten draaien - maar hoe zorg je er voor dat dit veilig, schaalbaar, en onder controle blijft? Wij zijn Kubernetes Certified Service Provider en helpen bedrijven met de adoptie van Docker & Kubernetes, op een bestaande omgeving óf we bouwen een compleet nieuw platform.

Cloud-oplossingen

De manier waarop teams applicaties en infrastructuur bouwen, implementeren en in gebruik nemen is volledig veranderd met de komst van de cloud.
Het ontwerpen en ontwikkelen van veilige en efficiënte cloud-oplossingen met beheersbare kosten, is een vak apart. Als consultant bij CINQ help je toonaangevende organisaties met de transitie naar de cloud.

Teamwork

Voorop blijven lopen kun je niet alleen. Daarom werken de consultants van CINQ veel met elkaar samen. Soms met meerdere collega's op dezelfde opdracht voor een klant, of aan een korte consultancy opdracht vanuit CINQ HQ in Amsterdam. In workshops en kennissessies op kantoor verkennen we samen nieuwe tools en technieken. Sluit je een keer aan?

gitlab
azure
docker
jenkins
terraform
aws
Kubernetes
Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Bij CINQ haal je voor onze opdrachtgevers het maximale uit de mogelijkheden. Ben jij zo’n specialist die organisaties écht verder helpt? Dan zoeken wij jou!

  • DevOps Engineer
    Draai aansprekende projecten die de grootste organisaties in Nederland steviger op de kaart zetten op het vlak van DevOps.
    Lees de vacature

Aandacht

★★★★★

Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een leuke sfeer.

Luuk Tersmette
DevOps engineer

Leuk om samen te werken

★★★★★

Je merkt dat CINQ een bedrijf is waar mensen zitten die er echt wat van snappen. Het zijn allemaal mensen met passie voor hun vak en mensen die echt hun mond open durven te doen en mee durven denken. Dat maakt het ontzettend leuk om samen te werken.

Thijs Cramer
DevOps engineer