aan
Onze data unit

Gespecialiseerd in heel veel Data

Meer dan dashboards

Data 2.0

Big data… dat klinkt zó 2011. En dat is het ook. Inmiddels zijn data al lang geen hype meer natuurlijk, maar meer een gegeven waar geen organisatie omheen kan. Onze klanten bulken van de data en hebben onze dataspecialisten nodig om er het juiste mee te doen. Door op een slimme manier de relevantie van data inzichtelijk te maken, wordt datagebruik stukken efficiënter. Kritisch kijken naar welke licenties juist wel of niet nodig zijn en daarmee kosten besparen. Als dataconsultant bij CINQ bouw je data-omgevingen in de cloud, analyseer, visualiseer en creëer je overzicht en pas je data toe waar data voor bedoeld zijn.

Snelle resultaten, hoge tevredenheid
Als CINQ-consultant lever jij echt toegevoegde waarde voor onze klanten. Want de snelheid waarmee jij en je collega’s data omzetten naar bruikbare informatie is ongekend. Met bijvoorbeeld Splunk en de ELK stack benut je de mogelijkheid om grote hoeveelheden data snel te doorzoeken, analyseren en visualiseren. De dataconsultants van CINQ richten zich op security, operations (infra en applicaties) en business data en vervullen een onmisbare rol in het support en beheer.  

Hoe ziet jouw ideale opdracht eruit?
Van het meedraaien in een Splunk-team bij een klant tot aan het uit de grond stampen van een splinternieuwe dataomgeving: als dataspecialist komt er van alles op je bord. Je werkt zelfstandig bij klanten, al zie je je CINQ-collega’s eens in de zoveel tijd op een kantoorwerkdag. Nieuwe inzichten, kennis en tooling worden gedeeld in deze hechte community, zodat je bijblijft in je vak. Er zijn volop ontwikkelkansen en er is veel vrijheid om je werkveld breder te maken. Van het organiseren van meet-ups tot het spreken op conferenties. De mogelijkheden zijn er, aan jou om ze te pakken.

Wordt CINQ jouw nieuwe werkgever? Bekijk de vacatures.

voorbeelden van

Ons werk met data

Splunk

Als Splunk partner ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden we de Splunk omgevingen van verschillende toonaangevende bedrijven in Nederland. Dit doen we bij de klant zelf, maar ook vanuit ons kantoor in Amsterdam .

Wanneer sluit jij aan?

Onze visie op Data

Hoe ziet ons werk met data er nu uit en hoe verandert dit in de toekomst? In onze visie op data lees je waar we vandaan komen, met welke tools we graag werken en hoe we de toekomst van data binnen CINQ zien.

Lees onze visie op data

Cribl

Cribl biedt de mogelijkheid om vanuit iedere bron data te verzamelen, te transformeren of verrijken en vervolgens te routeren naar elke bestemming. Als Cribl partner helpen we bedrijven met de Cribl business case én zorgen we voor een vlekkeloze implementatie.

Neem contact op voor meer info over Cribl

python
databricks
apache airflow
Cribl
elastic
dynatrace
4kvisuals
Splunk
Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Bij CINQ haal je voor onze opdrachtgevers het maximale uit de mogelijkheden. Ben jij zo’n specialist die organisaties écht verder helpt? Dan zoeken wij jou!

  • Splunk Engineer
    Als Splunk specialist help jij verschillende grote bedrijven om meer waarde uit hun data te halen.
    Lees de vacature
  • Data engineer
    Door efficiënt datagebruik help jij onze klanten vooruit. In jouw volgende opdracht krijg je volop de ruimte voor eigen inbreng.
    Lees de vacature

Open sfeer

★★★★

Er is een hele open sfeer, het is gezellig en iedereen is altijd bereid om met je mee te denken.

Matthias van den Berg
Splunk Consultant