wat we doen

Projecten

op zoek naar schaalbaarheid en flexibiliteit met Kubernetes?

Ontdek onze KubeScan

Ben je op zoek naar schaalbaarheid en flexibiliteit binnen je applicatieomgeving? Dan is Kubernetes dé oplossing. Maar hoe weet je zeker dat deze technologie de juiste keuze is voor jouw organisatie? Zet dan onze KubeScan in. Het resultaat? Een uitgebreid advies en plan van aanpak voor de implementatie van Kubernetes, zowel on-premises als in de cloud. Voorkom verspilling van geld en capaciteit en zet jouw Kubernetes-project succesvol in gang met de KubeScan

Data | DevOps | Development

Ons specialisme

CINQ ICT is een onafhankelijk consultancybedrijf. Of je nu werkt met Azure, AWS, Google of eigen hardware, we adviseren en leveren altijd de beste en meest efficiënte oplossing voor jouw organisatie. Bij ons zit je direct met een ervaren techneut aan tafel, die jouw taal spreekt en begrijpt wat je nodig hebt. We luisteren naar je vraag, brengen die in kaart en bieden een oplossing die naadloos aansluit op jouw situatie.

CINQ is opgesplitst in 3 businessunits met elk een eigen expertise. Niet dat we ervan houden om in hokjes te denken, maar dit werkt in de praktijk nu eenmaal het beste. Ook voor onze klanten. Bovendien zijn er genoeg projecten waar de specialisten van verschillende units hun krachten bundelen. Met als resultaat een passende oplossing voor iedere organisatie. Lees hieronder meer over de projecten en diensten die we in de afgelopen jaren voor onze klanten hebben gerealiseerd.