Geschreven door Marc Jacobs

Wordt lid van onze Splunk community!

Data2 minuten leestijd

In een wereld die sneller verandert dan ooit, is er één vaste waarde waarin alles terug te vinden is en samenkomt: big data. Terecht een hot topic en niet alleen voor IT bedrijven. Elke bedrijfstak onderkent inmiddels de meerwaarde van inzicht in data.

Wij helpen organisaties het verschil te maken met die data. Ons doel is om data veilig en snel, overal beschikbaar en concreet toepasbaar te krijgen. Om met vernieuwende insights alle processen en structuren te optimaliseren. Zo helpen wij andere organisaties nú het verschil te maken voor de wereld van morgen.

Hoe we dat doen?

Splunk: een stap verder met data.

Om onze klanten verder te helpen met hun data, werken we graag met Splunk: een operational data-intelligencetool die snel en adequaat data verzamelt uit iedere (ongestructureerde) databron. Van logistieke data tot webserver-data. Oftewel: een custom, realtime vindmachine voor de hele IT-omgeving.

Splunk NL Meetup Community

Omdat we zo enthousiast zijn over Splunk, willen we onze kennis en ervaring op dit gebied graag delen. En komen we graag met andere Splunk enthousiastelingen in contact om andere ervaringen en verhalen te horen.

Daarom hebben we de Splunk NL community opgericht, op het platform van Meetup.com.

Het doel van deze community is het bijeen brengen van Splunk gebruikers, admins, architecten en andere enthousiastelingen die graag hun ervaringen en ideeën willen uitwisselen. We willen eens per kwartaal een meetup organiseren, waarbij technische demo’s en klantcases centraal staan. Als je lid wordt van de community, wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle meetups die we organiseren.

Eerste meetup op 19 juni

De eerste Splunk meetup staat gepland op woensdag 19 juni. We zorgen voor een hapje en een drankje, en we zorgen er voor dat er twee interessante Splunk cases de revu passeren. Het precieze programma wordt later bekend gemaakt en vanaf drie weken van te voren kun je je inschrijven zodat je er bij kunt zijn!

Zien we je daar? Je kunt hier lid worden van de Splunk NL community!