Geschreven door Marc Jacobs

CINQ ICT uitgeroepen tot Kubernetes Training Partner

CINQ1 minuut leestijd

CINQ ICT is door de Cloud Native Computing Foundation uitgeroepen tot Kubernetes Training Partner. Hiermee erkent CNCF dat CINQ zich heeft bewezen als betrouwbare partner voor het geven van Kubernetes trainingen, workshops én examentraining.

Voor een introductie in Kubernetes of deep-dive in de meest geavanceerde functies staan onze Certified Kubernetes Administrators klaar om organisaties, teams en jou als engineer verder te helpen in de wereld van Kubernetes. We brengen je de basis bij of stomen je klaar voor het Certified Kubernetes Administrator examen of Certified Kubernetes Application Developer examen.

Door jarenlange ervaring met Kubernetes op enterprise-level, weten onze trainers als geen ander wat belangrijk is om Kubernetes succesvol te implementeren en beheren. De trainers van CINQ zijn CKA en/of CKAD gecertificeerd en brengen met hun praktijkervaring een mooie verdieping aan op de bestaande theorie. Zo weet jij zeker dat je echt wat opsteekt van onze trainingen, en kun je dit ook direct in de praktijk toepassen.

Bekijk het volledige aanbod van onze Kubernetes trainingen of neem contact op voor een training op maat. We helpen je graag!