Wij helpen organisaties met de adoptie van Kubernetes

Kubernetes Certified Service Provider

CINQ ICT is door de Cloud Native Computing Foundation uitgeroepen tot Kubernetes Certified Service Provider. Alleen organisaties die bewezen ervaring hebben met ondersteunen van organisaties bij het het implementeren van Kubernetes, worden uitgeroepen tot KCSP. Hiermee bevestigt CNCF dat CINQ ICT over de kennis en ervaring beschikt om nóg meer organisaties te verder helpen met Kubernetes.

Containers hebben de wereld van applicatieontwikkeling drastisch veranderd. Het is makkelijker dan ooit om je applicatie snel in productie te laten draaien - maar hoe zorg je er voor dat dit veilig, schaalbaar, en onder controle blijft? Wij helpen organisaties met de adoptie van containerisatie en het beheer van grote gecontaineriseerde applicaties met behulp van Kubernetes. Dit kan op een bestaande omgeving óf we bouwen een compleet nieuw platform. Lees hieronder meer over onze dienstverlening op het gebied van Kubernetes of neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat is Kubernetes?

Kubernetes is hét open source-platform voor containerorkestratie, het beheer van applicaties die draaien in containers. Grote, gedistribueerde gecontaineriseerde applicaties zijn lastig te beheren wanneer je geen orkestratie-tool gebruikt. En dat is precies het probleem dat Kubernetes oplost. Kubernetes wordt veelal gebruikt in combinatie met Docker containers, maar Kubernetes werkt met ieder andere container-runtime dat voldoet aan de Open Container Initiative (OCI) standaard. Kubernetes, ontwikkeld door Google en inmiddels een graduated open-source project van de Cloud Native Computing Foundation, is daarmee uitgegroeid tot dé standaard in container orkestratie. Omdat het open source is kan het vrij worden gebruikt door iedereen die containers wil draaien, on-premise, in de public cloud of beide.

Onze Kubernetes dienstverlening

Consultancy

We nemen het voortouw bij Kubernetes projecten, door het ontwerp, bouw en ondersteuning voor onze rekening te nemen. Of we nemen een team op sleeptouw, door deze van onze leidende kennis en ervaring van Kubernetes te voorzien. Eens sparren met één van onze consultants? Neem contact op.

Training

We geven demo's, workshops en training over alles dat met DevOps te maken heeft. Voor een introductie in Kubernetes of deep-dive in de meest geavanceerde functies staan onze Certified Kubernetes Administrators klaar om organisaties en teams verder te helpen in de wereld van container orkestratie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Klant-cases

Bij Kadaster heeft een team van CINQ consultants meegeholpen om de adoptie van Docker te versnellen. Met behulp van Kubernetes als container orchestrator, draait nu bijna 90% van alle applicaties op het nieuwe platform.

Lees hier meer over deze case.

gitlab
azure
docker
jenkins
terraform
aws
Kubernetes